Het Facebook project

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is het-facebook-project.jpg

Het enige dat mijn online vrienden met elkaar verbindt, ben ik. Veel van hen kennen elkaar niet. Hoe zou het zijn ze te verzamelen in portret? En door middel van mijn fotografie samen te brengen?

En hoe zou het zijn om mensen te ontmoeten die ik slechts online ken? En dus eigenlijk helemaal niet ken?! Hebben we offline ook een klik? Zou het lukken een portret te maken dat klopt met hoe ik hen zie, maar ook met hoe zij zichzelf zien? Doe mee!

Een langlopend project waarbinnen ik probeer zo veel mogelijk online vrienden (Facebook, Whatsapp, Instagram) te vangen in een portret.

Ik ga de offline ontmoetingen vastleggen, met als resultaat een serie foto’s. Dit wil ik presenteren wanneer alle portretten gemaakt zijn. Hoe of wat blijft nog even onbekend, maar ik heb er zin!

Meedoen? Neem contact op om je aan te melden.

Overige info
Dit is een langlopend project, houd er rekening mee dat het een poos kan duren, voordat je je foto (te zien) krijgt.
Na presentatie van het project krijg je digitaal een hoog kwaliteit portret van jezelf per mail. Dit mag je (digitaal) zo vaak als je wilt gebruiken onder vermelding van mijn website www.mariekevandenberg.nl. Je tekent een modelovereenkomst waar in langere tekst en uitleg bovenstaande informatie staat. Je krijgt hier een (digitale) kopie van.